Stickers

Wij zijn op onze school dol op stickers. Voor de meesters, juffen, docent of natuurlijk voor cadeautjes die gegeven worden aan collega’s. We maken dit voor een groot gedeelte zelf en we dachten waarom laten we jullie daar niet van meegenieten. Het zijn in eerste instantie voornamelijk stickers. Maar wie weet als we tijd hebben komt er nog veel meer op. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan voornamelijk op Pinterest daar komt alles langs. Daarnaast vinden wij het altijd leuk als je een berichtje stuurt of iets achter laat over het product!

We maken ook zakjes met stickers. Je kan dan een thema kiezen of ons laten kiezen. We doen er 10 stickers in en sturen het naar je op!

Op maat

Wil je een specifieke naam erop of een ander soort tekst. Stuur ons dan een berichtje! Dan maken wij het voor je. Onze stickers zijn rond en zijn 40 mm bij 40 mm. Je kunt alle stickers hier vinden.

Juf en Meester

Liefde

Verjaardag

Steun

Geboorte

Stickervellen

We maken ook stickervellen, alle stickers die hierboven staan kun je kiezen. Natuurlijk hebben we ook een aantal voorbeelden gemaakt. Je kan ons een berichtje sturen en dan maken we een stickervel op maat voor je. Zoals twee keer ‘mijn juf’ sticker en zes keer de sticker ‘tot ziens’.

Hier vind je ons retourbeleid en verzendbeleid