Hart voor Taal

Wij hebben Hart voor Taal. Wij werken met veel passie, humor, een dosis geduld en motivatie aan de Nederlandse taal met iedereen die wil.

We werken met kinderen en met volwassen, met Nederlandser of niet-Nederlanders. Wat je wens ook is kom bij ons met je vraag en wij gaan je proberen te helpen.

Wie?

HeBLeS is een ‘dochter’ van JAR Opleidingen. JAR Opleidingen verzorgt al jaren Nederlandse lessen aan anderstaligen en expats.

In onze huidige digitale maatschappij moet je taalvaardig zijn en is goed lezen essentieel. Een betere taalbeheersing leidt ook tot een grotere zelfredzaamheid, voor jong en oud.

Bij HeBLeS en JAR Opleidingen zijn we taal sterk. We weten heel goed dat wij deze zorgelijke ontwikkeling niet geheel kunnen oplossen. Maar een aardig steentje bijdragen, dat kunnen we wel. Bij JAR en dus ook bij HeBLeS hebben we een Hart voor Taal. Taal is onze passie.

We nemen daarom onze ervaring en expertise mee vanuit allebei de organisaties en gaan de uitdaging graag aan om het taalniveau en leesplezier bij leerlingen te verhogen. Onze docenten zijn gewend om de ultieme taaluitdaging aan te gaan.

Werkbladen

Wij maken ook werkbladen voor docenten en leerlingen. Taal opdrachten om te oefenen of spelletjes voor begrijpend lezen. De eerste opdrachten zijn weer gemaakt en de eerste zuchten en glimlachen zijn al gevallen. Hoe hou je het nou leuk in de klas!

Werkbladen of boekjes vol puzzels en raadsels, wie is de dader, kraak de code en nog veel meer. Educatief en leuk wie wil dat nou niet. Leuk als lesidee maar ook leuk om mee te nemen op vakantie.

We maken iedere week nieuwe erbij. Sommige gratis en sommige voor een klein prijsje, maar dan wel voor eeuwig in je bezit en met de antwoorden erbij! We doen niet aan abonnement. Je kunt het gewoon downloaden en het blijft dan eeuwig in je bezit. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het gaat kopiëren en uitdelen. Verwijs iedereen gewoon naar de pagina of laat een berichtje achter.

Heb je ideeën of zoek je iets laat het ons dan weten via een berichtje! Kan ook via de sociale kanalen of via Pinterest.