Bijles taal en Rekenen

Hoe gebruik je ‘t Kofschip-x of ‘t x- fokschaap? Wanneer schrijf je nu een -d of een -t? Is het groter als of groter dan? Wat zijn ook alweer de spellingregels? Regelmatig in de knoei met werkwoordvervoegingen? Zinsontleding niet onder de knie? Is er weinig leesbegrip? Geen leesplezier? Woordenschat uitbreiden? Verhaalsommen, hoe pak je die aan?

Taal komt in alle vakken terug. Een taalachterstand kan betekenen dat het leren in andere vakken onder druk komt te staan. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan het vak rekenen, waar vaak contextsommen worden aangeboden.

Heeft uw kind net iets meer uitleg en meer persoonlijke aandacht nodig? HeBLeS begeleidt en helpt uw kind graag en gaat ook aan de slag met het vergroten van het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid. HeBLeS kijkt goed naar de sterke kanten van de leerling en pakt de knelpunten aan. HeBLes zorgt voor een veilige en ontspannen omgeving.

Voor wie?

Voor leerlingen uit groep 6, groep 7 en groep 8, die extra ondersteuning nodig hebben bij taal en/of rekenen.

HeBLeS Bijles houdt in:

  • Bijles op maat (elke leerling is anders en bij HeBLeS Bijles krijgt de leerling een individuele aanpak). Via de intake komen we op de specifieke hulpvraag en stellen we leerdoelen op. HeBLeS Bijles sluit zo perfect aan op wat uw kind nodig heeft;
  • Vergroten van het zelfvertrouwen (wat gaat er wel goed, sterke kanten benadrukken);
  • Bijles 1 op 1 of in kleine groepjes (maximaal 3);
  • 1 – 1,5 uur per week;
  • Op een vast afgesproken tijdstip.

Liever thuis? Online bijles is ook mogelijk

bijles taal en rekenen
Bijles taal en rekenen

Contactformulier